(0) kommenttia

Hangon asuntokorjauksissa poikkeuksellinen buumi

Värisävyä valitessa kannattaa ottaa huomioon, että seinäpinnalla väri näyttää aina tummemmalta kuin pienessä mallilapussa, sanoo maalari Adriana Strandberg

Kun korona sulki keväällä ravintolat ja kahvilat, kauppa rauta- ja puutavarakaupoissa jatkui vilkkaana.

Tämän totesi myös hankolainen Jukka Rantanen, Remontti & Saneeraus J Rantanen Oy:stä. Kun hurautin autolla Puutavaraliike Ekholmin pihaan hakemaan tavaraa, tupa oli täynnä väkeä, kertoo Rantanen.

Remontointi on Rantasella verissä, sillä hän teki remontteja varsinaisen päivätyönsä ohessa, kunnes perusti oman yrityksen.

Useimmat asiakkaat tulevat referenssien kautta, joita yrityksellä löytyy Hangosta tältä vuodelta jo vajaa 60 kappaletta.

Me emme rakenna taloja, vaan teemme koteja, sanoo Rantanen. Suuren asiakaskunnan muodostavat myös vapaa-ajan hankolaiset.

Voimme tehdä arviointikäyntejä iltaisin ja viikonloppuisin, mikä helpottaa ihmisten kiireistä arkea, kertoo Rantanen.

Rantanen tekee tiiviisti yhteistyötä hankolaisten yrittäjien kanssa. Jos Rantasen yritys ei voi ottaa työtä vastaan, hän antaa toisen urakoitsijan nimen, sillä on kaikkien etu, että asiakas saa remontin tehtyä, sanoo Rantanen.

Jos kyseessä on iso remontti, ehdotan asiakkaalle, että hän pyytää tarjouksen myös muilta yrityksiltä. Kilpailu on hyvästä ja pitää hinnat kurissa, nauraa Rantanen.

Rantanen kehottaa remonttia suunnittelevan panostavan hinta + laatusuhteeseen, käyttömukavuuteen ja esteettisyyteen. Näin välttyy virhehankinnoilta ja lopputulos näyttää hyvältä ja kestää aikaa.

Jos remonttibudjetti on pieni, maalaus on kustannustehokas tapa uudistaa koti.  Vaaleammat seinät raikastavat ilmeen ja lisäävät valon tunnetta asunnossa.

Usein halutaan säästää katon maalaamisessa, mutta kerron aina asiakkaalle, että katto kannattaa maalata seinien kanssa samaan aikaan. Jälkikäteen tehdyt työt kun tulevat kalliimmiksi.

Meillä on niin taitava maalari, joka voi maalata keittiökaappien ovet, jolloin kaappeja ei tarvitse vaihtaa, sanoo Rantanen.

Ensi kesän ulkoremonttien osalta kannattaa olla yhteydessä urakoitsijoihin syksyllä. Remonttia ei voida välttämättä toteuttaa toivottuna ajankohtana, jos sen tilaa vasta maaliskuussa, vinkkaa Rantanen.

Remontti & Saneeraus J Rantanen Oy

Lindnäsintie 21, 10960 Hanko

remonttijukka@gmail.com

www.remonttijukka.com

GSM 0400 941 494

(0) kommenttia
Kommentit