(0) kommenttia

Sähköauton rattiin voi hypätä Hangossa

Auton vuokraaminen tulee usein edullisemmaksi, jos autolle ei ole tarvetta joka päivä.

Kun ottaa huomioon pääoma- ja käyttökulut, huollot, renkaat ym. niin auto kannattaa vuokrata lomamatkoille tai muutamalle mökkimatkalle, jos autoa käytetään muuten harvoin.

”Kannattaa miettiä onko perheessä tarpeellista pitää kahta autoa vai voisiko toisen auton sijasta harkita satunnaista auton vuokraamista. Siinä voi vuodessa säästää pitkän pennin”, sanoo Hangossa Scandia Rent autonvuokrausliikettä pitävä Christoffer Österlund.

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autonvuokrausketjuista, jonka valikoimiin kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja, minibusseja, maastureita sekä kuorma-autoja. Hangon liikkeessä on 35 henkilöautoa, 2 minibussia ja 9 pakettiautoa. Österlund tekee yhteistyötä Scandia Rentin lähialueiden liikkeiden kanssa.

”Korona-aika on näkynyt myös autonvuokrausalalla, sillä minibussien kysyntä on laskenut”, kertoo Österlund.

”Auton vuokraaminen on helppoa, varauksen voi tehdä netissä ja avaimen luovutus sovitaan asiakkaalle sopivalla tavalla. Meillä on kesällä Itäsatamassa auton luovutuspiste, joka palvelee veneilijöitä ja turisteja. Päivystämme 24/h vuoden ympäri”, sanoo Österlund.

Vuokra-auto on luotettava valinta, sillä se on aina uusi, noudettaessa puhdas ja huollettu. Talvi ei myöskään koskaan pääse yllättämään, sillä vuokra-autossa on aina hyväkuntoiset ajokelille sopivat renkaat.

”Meillä autot ovat maksimissaan kaksi vuotta vanhoja, usein asiakas voi saada lähes tuliterän auton alleen. Meillä on yritys- ja yksityisasiakkaita sekä julkisen puolen asiakkaita. Olemme toimittaneet autoja Nord Stream I ja II työmaille sekä elokuvatuotantoihin. Toimialueemme on Hangosta Kirkkonummelle”, kertoo Österlund.

Jos oma auto on vanha tai liian pieni lomamatkan tarpeisiin, pidemmät matkat kannattaa tehdä vuokra-autolla. Stressi vähenee, kun tietää, että pääsee varmasti perille, ja samalla matkustusmukavuus lisääntyy. ”Jos autoon tulisi matkalla tekninen vika, saa Scandia Rentistä nopeasti sijaisauton käyttöön”, lupaa Österlund.

Scandia Rentin valikoimiin kuuluu myös hybridiautoja ja Österlund oli edelläkävijä ja hankki Hangon liikkeeseen ketjun ensimmäisen sähköauton, toinen löytyy nyt Tampereelta. Österlund ajaa itsekin sähköautolla, koska hänen mielestään se kulkee mukavasti.

”Sähköauto kiinnostaa asiakkaita. Vuokraamalla sähköauton saa tuntumaa autoon ja kokemusta akun lataamisesta”, toteaa Österlund.

”Autonvuokrausala muuttuu nopeasti, kun teknologia kehittyy ja erilaiset appit tulevat käyttöön. Kun markkinoille tulee lisää autoja, joissa ei enää tarvita avainta, yhteiskäyttöautot tulevat lisääntymään”, uskoo Österlund.

Scandia Rent
Lasitehtaankatu 2, 10960 Hanko
hanko@scandiarent.fi,
Puh. 0300 870107
Avoinna ma-pe 08:00-17:15, 24 h päivystys

(0) kommenttia
Kommentit

Seuraa hanko-nyt.fi