Herkkutatticarpaccio
Tuoreita herkkutatteja (metsästä tai torilta)
Ruohosipulia
Sormisuolaa
Parmesan
Vaaleaa oliiviöljyä
Sitruunanmehua
Leikkaa puhdistetut herkkutatit ohuiksi siivuiksi. Käytä vain puhtaita sieniä.
Mausta sormisuolalla, vaalealla oliiviöljyllä ja purista sitruunan mehua päälle.
Vuole parmesanista siivuja juustohöylällä ja leikkaa ruohosipulia päälle.

Kommentit
04.03.2021
12:53
(0) kommenttia
Koronatartuntoja alkoi ilmaantua myös Hangossa – kolme uutta tapausta tuli tietoon päivässä
03.03.2021
19:56
Rekat toivat Kuningatarvuorelle valmiita elementtejä, joissa keittiön koneetkin ovat jo paikoillaan
02.03.2021
18:56
Päiväkodissa todettu koronatartunta – kaikkiin altistuneisiin ollaan suoraan yhteydessä
02.03.2021
00:13
Kaupunginhallitus tyrmäsi ehdotuksen uudesta sillasta, jolla tasoristeys korvattaisiin
01.03.2021
13:20
Bulevardin päästä kaadettiin lehmus – pakkanen viimeisteli 140-vuotiaan puun kohtalon
01.03.2021
12:48
Hankoon saatiin pieni erä Astra Zenecan rokotetta – riskiryhmää päästään rokottamaan
26.02.2021
14:16
HSF:lle ehdotetaan jatkokautta vierasvenesatamassa – pysyvämpää ratkaisua etsitään Itäsataman uudistamisella
25.02.2021
20:43