(0) kommenttia

Graniittilinnaan tulee toimintaa myös kesäsesongin ulkopuolella – sisustusliike avaa myymälän

Graniittilinnassa jatkuu toiminta myös kesäsesongin jatkoksi.

Hangon Itäsataman Graniittilinnaan on saatu viime kesinä toimintaa, mutta nyt sitä tulee myös varsinaisen turistisesongin jatkoksi.

Hankolainen sisustusliike Villa Hima avaa uudenlaisen, vanhojen huonekalujen ja sisustusesineiden kierrätykseen erikoistuneen Villa Hima Vintage&Retro – myymälän Graniittilinnaan. 

Villa Hima on perustettu Hankoon lähes kymmenen vuotta sitten.

− Olemme itse hulluina vanhoihin huonekaluihin ja kaikenlaisiin aarteisiin ja halusimme tuoda kierrätyksen ja vanhojen tavaroiden mukana tulevat tarinat osaksi konseptiamme. Nyt uudet sisustustuotteet ovat sulassa sovussa vintage- ja retrolöytöjen lomassa, Villa Himan yrittäjä Nana Hyry kertoo.

Hyry on harmitellut pitkään tyhjillään seisovaa komeaa Graniittilinnaa. Jykevät seinät saavat nyt sisälleen elämää myös kesäsesongin ulkopuolella.

Villa Hima VINTAGE&RETRO jatkaa tilassa ensi kesään asti, jolloin iso sali muuttuu taas pop up -myymälöiksi.

− Pääasia, että saamme tyhjät tilat hyötykäyttöön ja koko rakennus pääsee todella edukseen. On myös kiva saada lisää ympärivuotista säpinää Itäsatamaan.

Villa Himan myymälätoiminnasta vastaa Riikka Sundberg, joka myös kuratoi myyntitilille tulevat vanhat huonekalut ja esineet.

Tavoitteena on luoda harmonisia kokonaisuuksia eri vuosikymmenten ja tyylisuuntien mukaan.

Myymälä avataan torstaina 9.9. ja se on avoinna koko syksyn torstaisin ja perjantaisin klo 12-18 sekä lauantaisin klo 10-15.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi