(0) kommenttia

Hangö kulturforum

Hangö kulturforum ordnas 2.2.2022 kl. 18.00 på distans via Microsoft Teams. Hangös kulturväsende presenterar aktuella ärenden och deltagarna har möjlighet att berätta om sitt kommande verksamhetsår. Deltagarna delas även i små grupper där vi arbetar kring ett visst tema.

Gruppernas teman:

Evenemangskoordinering och marknadsföring

Det är lätt hänt att evenemang krockar med varandra. Beroende på årstiden kan det även betyda mer skada än nytta för arrangören. I gruppen diskuterar hur vi kan förebygga större evenemangskrockar och hurdana åtgärder som behövs. Dessutom diskuteras olika marknadsföringskanaler och vad vi kan göra tillsammans.

Kulturutrymmen

Vilka utrymmen ses som Hangös kulturutrymmen? Vad är behoven och önskemålen på fältet?

Kursutbudet på Hangö medborgarinstitut

Hangö medborgarinstitut utvecklar kontinuerligt sin verksamhet. I den här gruppen får du vara med och ge idéer för följande läsårs kursutbud.

Hangö museums permanenta utställning

I Hangö saknar vi ännu en permanent utställning om Hangös historia. Hangö museum mål är att det skall finnas ändamålsenliga utrymmen för museiverksamhet där det finns utrymme för en permanent utställning och för varierande utställningar. Vad vill du se i en utställning om Hangös historia? Vad vill du uppleva? Kom med och planera!

Anmälningar

Till tillställningen bör man förhandsanmäla sig genom den här enkäten.https://link.webropolsurveys.com/EP/F801B02224008E24

Anmäl dig senast 31.1.2022 kl. 14.00. Länk till träffen skickas en dag innan tillställningen.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi