(0) kommenttia

Hangon esitys on peruttu tuotannollisista syistä / Bo i Billnäs Orkester esiintyy taas - lauantaina 26.11.2022

Koti, kaverit ja kaksi kieltä. Hemmet, kompisarna och två språk. 

“Bo i Billnäs Orkester” (BIBO) esittää paikallisin voimin ruotsalaisen Bo Kaspers Orkester- yhtyeen musiikkia. Esitys on kaksikielisesti juonnettu musiikin ja tanssin kokonaisuus. 

Esitys yhdistää paikallisen, ystävien monipuolinen osaamisen kokonaisuudeksi esitellen kotikylää ja ainutlaatuista kaksikielisyyttä Bo Kaspers Orkester -musiikin avulla. 

Hangossa BIBO-orkesterin lämmittelybändinä esiintyy neljän kappaleen verran saman kokoonpanon sivuprojekti Groovymeisseli Tribute Band (GTB), joka syntyi yksityistilaisuutta varten. GTB esittää kappaleita takavuosien Groovymeisseli-musiikkiohjelmasta, joka toi “televisioon soulia ja tunnelmaa”. 

BBO aloitti toimintansa heinäkuussa 2020. Lisäksi BIBO on tehnyt ohjelmistoonsa kuuluvista kappaleista musiikkivideot, joihin voi tutustua Youtubessa: Bo i Billnäs Orkester. 

Ensi-ilta pidettiin Billnäsissä, Billnäsin ruukin Valkoisessa salissa la 25.9.2021 ja lisäkeikat Tryckeriteatterissa 18.12.2021 ja 24.9.2022.
Nimellä Bo i Billnäs Quintet on esiintynyt Lohjalla jazzklubin illoissa 8.10.21 ja 10.12.2021. 

Keitä me olemme? 

Bo I Billnäs Orkesterin takana on monen eri kanavan ja projektin kautta paikallisille tutuksi tulleita tekijöitä. Olemme toimineet Raaseporissa eri bändi- ja tanssikokoonpanoissa aktiivisesti jo yli 30 vuotta. Vuosiin on mahtunut kaikkea pienistä klubikeikoista suuriin festareihin, musiikkivideoihin ja tv-esiintymisiin asti. 

26.11.2022 esityksen kokoonpano 

Koskinen, Jussi laulu Åkerfelt, Pia laulu Elonen, Tiina laulu 

page1image1622490640

Reinikainen, Kalevi kapellimestari, piano/koskettimet Björklöf, Henrik rummut
Malen, Per-Erik basso
Peltola, Jukka sähkökitara 

Aalto, Petteri trumpetti
Poirie, Stephane saksofonit Koskinen Janne perkussiot Peltonen Jaana, tanssi Peltonen Jenni, tanssi Oksanen, Timo laulu, perkussiot 

Luoma, Tapio ääni- ja esitystekniikka 

Paikka: Kaupungintalon juhlasali, Hanko

Aika: 26.11.2022 klo 18.00

Liput: 22/20 €, Tian Kirja (ennakko ja ovelta)

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi