(0) kommenttia

Hangon SeaHorse Weekin ensimmäinen kilpailupäivä takana

Kuvassa: Stella Inkinen

Esteratsastustapahtuma Hangon SeaHorse Weekin ensimmäinen päivä on onnistuneesti takana. Kaikkiaan päivän aikana nähtiin 281 starttia, yleisöä vieraili tapahtumassa päivän mittaan järjestäjän arvion mukaan noin tuhat.

Päivän onnistuja oli Kirkkonummen Rocky Ridersin Frida Gummerus, joka nappasi kaksi luokkavoittoa sekä 95 cm- että 105 cm -tasoilla hevosilla Capacio WE ja Astenas. 

Aamupäivän 85 cm -luokissa junioreista luokkavoiton vei Evitskogin ratsastajien Engla Okkonen (ST Celinda) ja senioreista Ratsastusseura Primuksen Emmi Salminen (King Imp).

Päivän aloitusluokassa kaikki radan virhepisteittä suorittaneet palkittiin rusetilla ja onnistujia oli mukavat 38 ratsukkoa.

Keskiviikkona kilpailtiin myös bonuspaikoista lokakuiseen Helsinki Horse Show:n Amateur Tour -finaaliin. Paikat nappasivat: Pauliina Siiskonen (Inas), Pinja Kallio (Ramses Al Sabah), Eveliina Kallinen (Cashman), Iida Riihivirta (Fisco), Louise Aaltonen (Tallyho Silver) ja Sara Mertaniemi (Quick Hit D).

"Amateur Tour on suosittu tavoitteellisten harrasteratsastajien keskuudessa ja se, että yksi bonuskilpailuista järjestetään Hangossa, on meille itsestäänselvyys - tämä on kesäkisojen kärkeä", Helsinki Horse Show:n tapahtumajohtaja Tom Gordin kertoo tyytyväisenä.

Myös kilpailunjohtaja Mia Maukonen on tyytyväinen: "Vaikka kilpailun järjestämisessä on ollut kaksi vuotta taukoa, kaikki sujui todella hyvin."

Huomenna torstaina SeaHorse Weekissä kilpaillaan klo 9.00 alkaen, arviolta klo 18.15 saakka. SHW Keppariareena, Hankoniemen ratsastajien kisabuffetti, Smörmagasinet -ravintolateltta ja SHW Expo palvelevat kävijöitä koko päivän ajan.

Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan kaikkina päivinä.

 

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi