(0) kommenttia

Hanko-nyt aloittaa kaupallisen yhteistyön yritysten kanssa – maistiaisiksi ruokaresepti

Paikallinen verkkouutislehti hanko-nyt.fi aloittaa uudentyyppisen kaupallisen yhteistyön yritysten kanssa. Tarkoitus on tarjota uusi kanava kertoa palveluista ja tuotteista.

Kaupallinen yhteistyö toimii hanko-nyt.fissä rinnan perinteisen mainonnan kanssa.

Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollista kertoa verkkolehdessä entistä laajemmin ja monipuolisemmin palveluistaan kuin mitä tavanomainen ilmoittelu ja mainonta eri medioissa on.

Kaupallisessa yhteistyössä julkaistaan uutisten tyyppisiä juttuja, jotka on toteutettu yritysten kanssa yhdessä.

Kaupallinen yhteistyö on maksullista, ja hyvän journalistisen tavan mukaan kaupallinen sisältö on ulkoasultaan eroteltu toimituksellisesta materiaalista.

Esimerkkinä Hangon K-Supermarketin kanssa kerran viikossa julkaistava reseptipalvelu, jossa vinkataan ideoita ruuanlaittoon.

"Huvin Vuoksi Keittiössä" kokkaavat Maija Harjama ja Tomi Lehto.

Maija on intohimoinen kokkaaja, joka luo uusia ruokareseptejä erityisesti sesonkituotteista.

Niitä löytyy hyvin ruokakaupasta, mutta kesäisin ja syksyisin myös metsistä Hangon kaupunkialueelta.

Mikä on hankolainen ruoka? −Kyllä se on mitä vain, kun se nautitaan pihalla tai ravintolassa nimenomaan hyvien ystävien kanssa.

Hellan äärestä hyvin viihtyvä Tomi on viettänyt tovin elämästään ”kauhan” varressa.

Ruuanlaitto ja uuden etsiminen on syvällä sisimmissä. Kokkikirjakin on tullut kerran julkaistua.

Sitten itse asiaan eli päivän menuun:

Nyt kun kauden kasvikset ovat parhaimmillaan, hyödynnämme ensimmäiseen reseptiin tuoretta kukkakaalia ja fenkolia.
 
Kokeilimme myös Pirkka parhaat uutuustuotetta ”Pirkka Parhaat marinoidut Jättikatkarapuvartaat italialaiseen tapaan”. Ne löytyvät kaupan pakastekaapeista. 
 
Valmistus on todella helppoa vaikkapa uunissa, eikä kokin tarvitse lähteä ulos sateeseen grillaamaan. 
 
Kaikki tuotteet löytyvät paikallisesti K-Supermarketista. Olemme varmistaneet tuotteiden saatavuuden hakemalla ne sieltä. 
 
Resepti:
 
Kukkakaalirisotto (Laktoositon, Gluteeniton, Kasvis*)
 
1 kukkakaali (arvio 400-500g)
1 dl pieneksi hakattua fenkolia
1 dl pieneksi hakattua varsiselleriä
1 dl tuoresipulia (pieneksi hakattuna)
2 valkosipulinkynttä
2 salottisipulia
2 rkl oliiviöljyä
pieni nokare voita
ripaus suolaa sekä mustapippuria
2 rkl limen mehua ( voi myös raastaa hieman limen kuorta)
1-2 dl vettä
2-3 dl valkoviiniä (myös alkoholiton tai 5,5% käy hyvin myös)
1 rkl gluteenitonta soijaa
1 kpl tuore chiliä tai 2 tl sriracha chiliä (ei pakollinen)
1dl raastettua parmesan juustoa* 
1-2 dl laktoositonta Pirkka kuohukermaa* 
ripaus suolaa ja mustapippuria
 
Paloittele tai raasta kukkakaali ihan pieneksi. Jätä myös vähän isompia paloja.
 
Laita kattilaan öljy ja kuullota kattilassa sipulit, chili, selleri, fenkoli. Lisää kukkakaali sekä voi ja jatka kuullottamista.
 
Lisää vesi, viini sekä limen mehu
 
Mausta soijalla, maista.
 
Lisää suola ja pippuri
 
Keitä pehmeäksi (al dente). Noin 15-20 min (riippuen kukkakaalin määrästä)
 
Lisää parmesan-juusto*
 
Lisää tarvittaessa vettä ja/tai viiniä. Maista. Tarkista hapokkuus!
 
Risoton kuuluu olla löysää.
 
Tarjoa rapujen kanssa* (Esim. uutuus Pirkka Parhaat marinoidut Jättikatkarapuvartaat italialaiseen tapaan) Toimii myös ihan sellaisenaan.
(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi