(6) kommenttia

Hanko on Uudellamaalla ainut kunta, jossa ei ole todettu tartuntoja kuukauteen

Koronatilanne on pysynyt Hangossa edelleen rauhallisena. Testeissä todettuja koronatartuntoja ei ole todettu yhtään viimeisen kuukauden aikana.

Hangon kaupungin mukaan tähän mennessä koko koronaepidemian aikana on todettu 9 tartuntaa.

Koronatartunnat rekisteröidään kotipaikkakunnan mukaan riippumatta siitä, missä Suomessa testi on tehty.

Hangossa ensimmäiset tartunnat todettiin elokuun alussa. Viimeisen kuukauden aikana ei ole rekisteröity yhtään tartuntaa.

Raaseporissa on testeissä todettu THL:n rekisterin mukaan viimeisen 14 vuorokauden aikana 3 tartuntaa ja sitä ennen kahden viikon kuluessa 14.

Raaseporin kokonaistartuntaluku on 56.

Hangossa ovat voimassa edelleen Uudenmaan yleiset korosuositukset ja -rajoitukset.

Esimerkiksi yli 20 henkilön urheilu- ja yleisötapahtumia ei suositella järjestettävän. (korjattu, suositus on 20 henkilöä, ei 50)

> Lue lisää Hangon kaupungin koronainfoa

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Vaikka 50henk. saa olla samassa paikassa , niin eäkeläisenä haluaisin välttä kaikki tungokset.
Urheilutaloon en uskalla mennä koska yritän välttää covid-19.
Kuitenkin täytyy maksaa 27€ 1/2v.
HÄVYTÖNTÄ= pakko viedä avain takaisin.
Avainhinta oli 20€ kun aloitin nyt 27€ hinnan nousu =35 %
SI78
Helsingin ja Uudenmaan sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien kuntien alueilla on voimassa 1.-30.11.2020 Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräys, jonka mukaan yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisessä on noudatettava THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta.

Anonyymi
Mitkä ovat tällä hetkellä voimassa olevat kokoontumisrajoitukset?
Aluehallintovirastot antavat tartuntatautilain mukaiset määräykset yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisestä. Marraskuussa suurimmassa osassa Suomea on sallittua järjestää yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia rajatuissa ulkotiloissa ja sisätiloissa, jos tilaisuudessa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.
Anonyymi
Suuret kulttuuri - ja urheiluharrastetapahtumat Hangossa
Kulttuuri- ja urheilutapahtumissa suositellaan osallistujamääräksi max 50 henkilöä ja tapahtumajärjestäjä voi edellyttää tapahtumaan osallistuvilta kasvomaskin käyttöä tiedottamalla siitä etukäteen.
Tapahtuman järjestäjä on vastuussa riittävästä koronatartuntojen ennaltaehkäisystä ja turvallisuuden varmistamisesta THL:n, OKM:n ja lajiliittojen ohjeita noudattaen https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset
Anonyymi
Ei pidä paikkaansa suositus on 50
Anonyymi
https://www.avi.fi/web/avi/-/uudellamaalla-ja-kanta-hameessa-rajoitetaan-marraskuussa-yli-20-hengen-yleisotilaisuuksia-etela-karjalassa-kymenlaaksossa-ja-paijat-hameessa-rajoituks

Kyllä se rajoitus on 20 henk.
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi