(0) kommenttia

Herkullinen tarinailta perjantaina 18.11.

Tarinoita on aina mukava kuunnella, herkullista ruokaa on miellyttävää nauttia, ja kaunis kattaus on puoli ruokaa. Kaikkea tätä tarjoaa Hangossa uusi konsepti: Herkkullinen tarinailta.

Folkia-centerin kaunis juhlasali koristellaan intiimiksi tilaksi, pöytä koristellaan elävin kynttilöin ja kukka-asetelmin, ja herkullinen iltapala odottaa paikan varanneita vieraita, palan painikkeena lasillinen viiniä. Tarinankertoja vaihtuu kerta kerralta. Ensimmäinen oli Ilkka Linnakko, joka kertoi inkeriläisten kohtalosta toisen maailmansodan pyörteissä, seuraavana on vuorossa Agneta Möller-Salmela, tarinankertomisen mestari, joka kertoo paitsi valitsemansa tarinan, myös moneen kertaan palkitusta toiminnastaan. Täytyyhän olla aikamoinen syy siihen, että hänen luonaan vierailee tänäkin syksynä peräti 70 ryhmää!

Joulukuussa Monica Cleve tarinoi Raamatun naisista. Näitä tilaisuuksia järjestetään kerran kuussa perjantaisin klo 18.00 – 19.30. Maksimissaan tarinoita voi tulla kuuntelemaan 24 henkeä, ja tilaisuus maksaa 36 €/hlö. Lisätietoja saa järjestäjiltä: joko Leena Immoselta (leena.immonen@saaritours.fi, 0408407679) tai Anni Tuohimaalta (anni.tuohimaa@folkiacenter.fi, 050-342 6975). Marraskuun tilaisuus järjestetään huomenna perjantaina 18.11. ja joulun perjantaina 9.12.

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi