(0) kommenttia

Hyvän mielen Joulupuu-keräys alkaa!

 

Hyvän mielen Joulupuu-keräys alkaa!

Viime jouluna yli 72 000 lahjapakettia lapsille kerännyt Joulupuu-keräys järjestetään tänäkin vuonna ympäri Suomen. Keräys tullaan järjestämään myös Hangossa ja Raaseporissa.

Valtakunnallisella tempauksella kerätään joululahjoja esimerkiksi sosiaalihuollon piirissä oleville lapsille ja nuorille, jotka voivat olla vaarassa jäädä ilman joululahjaa. Keräykseen voi osallistua tuomalla lahjapaketin oman paikkakunnan paikalliskeräykseen tai tekemällä rahalahjoituksen sähköisesti osoitteessa ejoulupuu.fi. Keräykseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt kuin organisaatiot ja yrityksetkin.

Joulu on aika, jolloin perheiden eriarvoisuus korostuu ja useat lapset ja nuoret ovat uhassa jäädä ilman joululahjaa. Joulupuu haluaa olla vähentämässä eriarvoisuutta, sillä mielestämme jokainen lapsi ja nuori ansaitsee joululahjan.

Hangon Nuorkauppakamari koordinoi paikalliset keräykset

Hangon Nuorkauppakamari ry koordinoi Joulupuu -keräykset Hangossa ja Raaseporissa. Keräysaika on molemmissa paikkakunnissa 29.11.–12.12.2021. Lahjat toimitetaan keräyspisteisiin paketoituna ja pakettikortilla. Pakettitkortit on saatavilla keräyspisteistä, ja kortteihin kirjataan lahjan sisällön tarkat tiedot. Pyydämme, ettei makeisia tai muita herkkuja laiteta samaan pakettiin toisen lahjan kanssa.

Keräyspisteet Hangossa: Kapteenin Outlet, Tian kirja, Sportia ja Villa Hima Graniittilinnassa. Keräyspisteet Raaseporissa: Tammisaaren Alko ja Karjaan Alko

Hangon Nuorkauppakamari toimittaa lahjat kuntien sosiaalitoimelle, jotka jakavat lahjat paikkakunnan lapsille ja nuorille.

Joulupuu-keräyksiä on järjestetty joka joulu vuodesta 2000 alkaen. Keräyksen valtakunnallinen järjestäjä ja koordinoija on Joulupuu ry. Kaikki keräykseen tuodut lahjat jaetaan perille luotettavien tahojen, kuten paikallisen sosiaalihuollon kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille ilman kuluja. Joulupuu-keräys järjestetään yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. Tarkat ohjeet keräykseen osallistumisesta löytyvät osoitteessa www.joulupuu.org/osallistu-keraykseen

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi