(0) kommenttia

Hyvän mielen Joulupuu-keräys alkaa!

Viime jouluna yli 55 000 lahjapakettia lapsille kerännyt Joulupuu-keräys järjestetään tänäkin vuonna ympäri Suomen. Hangossa on edelliset vuodet kerätty noin 300 lahjaa.

Valtakunnallisessa hyvän mielen joulukeräyksessä kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka voivat olla vaarassa jäädä ilman joululahjaa. Keräykseen voi osallistua tuomalla lahjapaketin oman paikkakunnan paikalliskeräykseen tai tekemällä rahalahjoituksen sähköisesti osoitteessa ejoulupuu.fi. Keräykseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt kuin organisaatiot ja yrityksetkin.

Joulu on aika, jolloin perheiden eriarvoisuus korostuu ja useat lapset ja nuoret ovat uhassa jäädä ilman joululahjaa. Joulupuu haluaa olla vähentämässä eriarvoisuutta, sillä mielestämme jokainen lapsi ja nuori ansaitsee joululahjan.

Hangon Nuorkauppakamari koordinoi paikalliset keräykset

Hangon Nuorkauppakamari ry koordinoi tänäkin vuonna Joulupuu -keräykset Hangossa. Keräysaika on 28.11.–14.12.2022. Käyttämättömät uudet lahjat toimitetaan keräyspisteisiin paketoituna ja pakettikortilla. Pakettikortit ovat saatavilla keräyspisteistä, ja kortteihin kirjataan lahjan sisällön tarkat tiedot. Pyydämme, ettei makeisia tai muita herkkuja laiteta samaan pakettiin toisen lahjan kanssa, allergioita huomioiden.

Keräyspisteet Hangossa: Team Sportia, Kapteenin Outlet, Tian Kirja ja Alko.

Hangon Nuorkauppakamari toimittaa lahjat Hangon suomalaiseen seurakuntaan, jotka jakavat lahjat paikkakunnan lapsille ja nuorille.

Joulupuu-keräyksiä on järjestetty joka joulu vuodesta 2000 alkaen. Keräyksen valtakunnallinen järjestäjä ja koordinoija on Joulupuu ry. Kaikki keräykseen tuodut lahjat jaetaan perille luotettavien tahojen kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille ilman kuluja. eJoulupuu-keräys järjestetään yhteistyössä Kotimaanavun kanssa.  Lisätietoja Joulupuusta www.joulupuu.org

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi