(0) kommenttia

Hyväntekeväisyyskonsertti Hangon Kirkossa 4.12.21

Hyväntekeväisyyskonsertti Hangon Kirkossa 4.12.21

Hangon Lions Club järjestää 4.12.2021 klo 18:00 hyväntekeväisyyskonsertin Hangon Kirkossa. Esiintyjänä on suosittu a cappella yhtye Club For Five, jonka JOULUNA 2021-konserttikiertueeseen Hangon konsertti kuuluu. Konserteissa kuullaan suomalaisten rakastamia joululauluja a cappella tulkintoina.

Alun perin konsertti oli tarkoitus järjestää jo viime vuonna 5.12. mutta koronarajoitusten takia jouduimme ensin siirtämään konserttia ja lopulta peruimme esitykset.

Nyt vihdoin näyttää siltä, että huolimatta koronatilanteesta ja tiukentuvista rajoituksista, pystymme vihdoin järjestämään konsertin, jonka valmistelut siis aloitettiin jo alkusyksystä 2020.

Huomionarvoista on, että peruttuihin konsertteihin ostetut liput käyvät tämän vuoden konserttiin sellaisenaan.

Lippuja on edelleen myynnissä leijonilla, Tian Kirjassa ja Lippu.fi verkkopalvelussa osoitteessa https://www.lippu.fi/event/club-for-five-jouluna-2021-hangon-kirkko-1444...

Koronarajoitusten takia emme ota kirkkoa ihan täyteen vaan pidämme huolen että katsojat voivat istua tarpeeksi väljästi ja maskien käyttö on myös suositeltavaa.

Turvallisuus on Leijonille tärkeä asia että ihmiset voivat turvallisin mielin tulla katsomaan ja kuuntelemaan konserttia.

 

Konsertin tuotot menevät suoraan paikalliseen hyväntekeväisyyteen kuten kaikki Lions Klubin keräämät varat.

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi