(0) kommenttia

Ikäihmisten juhannusjuhlat Nöjen Vin & Öl:issä!

Kuva: Marko Niemi ja Tomi Lehto

Hankolaiset yrittäjät Tomi Lehto ja Marko Niemi sekä Hangon hyväntekeväisyys ry ja Lions Club Hanko ovat päättäneet lyödä hynttyyt yhteen hyvän asian puolesta. Kaupungin keskustassa Ratakadulla sijaitsevassa Nöjen Vin & Öl:issä järjestetään torstaina 23.6. ikäihmisten juhannusjuhla klo 13 lähtien

”Yhteisöllisyys ja halu auttaa ovat Hangon voimavaroja”

Marko Niemi sai alkukeväästä yhteydenoton: esitettiin toive, että Hangossa järjestettäisiin ikäihmisille suunnattu tapahtuma, jossa olisi tarjolla pientä grillattavaa ja mukavaa yhdessäoloa. Niemi kirjoitti Facebookin Hankofrendit-ryhmään julkaisun, jossa kertoi ryhtyvänsä toimiin asian edistämiseksi, jotta toive saataisiin toteutumaan.

– Julkaisuni sai välittömästi positiivisen vastaanoton ja monet ilmaisivat halunsa auttaa tapahtuman järjestelyissä. Olen todella iloinen siitä, että aktiivinen ja monessa mukana oleva hankolaisyrittäjä Tomi Lehto ilmoitti välittömästi julkaisun nähtyään, että tilaisuus voidaan järjestää kaupungin keskustassa sijaitsevassa Nöjen Vin & Öl:issä. Lions Club Hanko ilmoittautui myös mukaan: mikäli on tarvetta taksikuljetuksille, niin Lions on lupautunut kustantamaan osan ikäihmisten kuljetuksista Hangon alueella. Tämän lisäksi Lionsilta on tulossa mukaan muutamia vapaaehtoisia auttamaan käytännön järjestelyissä, Niemi kertoo tyytyväisenä ja jatkaa:

– Olemme tehneet Lionsin Mira Haahdin kanssa yhteistyötä hyväntekeväisyyden merkeissä jo useamman vuoden ajan. Olen havainnut, että vaikka suomalainen yhteiskunta on mennyt kylmempään suuntaan ja maailmalla tapahtuu kamalia asioita, niin mielestäni Hangossa tilanne on toinen: yhteisöllisyys ja halu auttaa ovat Hangon voimavaroja. Nämä ovat asioita, joiden takia olen todella ylpeä siitä, että olen hankolainen. Tästä syystä minulla on todella vahva usko ja luottamus siihen, että saamme yhdessä järjestettyä hienot juhannusjuhlat ikäihmisille.

– Tilaisuuden aikana saamme kuulla muun muassa juhannustunnelmaan vahvasti kuuluvaa haitarimusiikkia ja yhteislaulua.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen juhannusjuhlaan alkaa maanantaina 16.5. ja päättyy 15.6. Lähetämme infoa asiasta muun muassa Hangon kotihoitoon ja palveluasumisesta vastaaville tahoille, jotka voivat välittää viestiä eteenpäin ikäihmisille.

Mikäli haluat osallistua juhannusjuhlien järjestelyihin vapaaehtoisena, niin ota yhteyttä!

Ilmoittautumiset juhannusjuhliin ja vapaaehtoiseksi tapahtuu joko puhelimitse tai sähköpostitse:

puhelin:

0405578413

sähköposti:

marko1.niemi1@gmail.com

Pääruoaksi on lohikeittoa sekä jälkiruoaksi kahvia ja mansikkakakkua. Tarjolla on myös virvokkeita, grillimakkaraa ja pientä purtavaa. Nöjenissä juhlavieraita viihdytetään haitarimusiikilla ja yhteislaululla. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi