(0) kommenttia

Insamlingen Joulupuu har börjat!

Insamlingen Joulupuu (Julträdet) samlade ifjol över 55 000 gåvopaket åt barn, och insamlingen ordnas igen runtom i Finland. Hangö insamlingen har senaste åren samlat in runt c. 300 gåvor.

Den riksomfattande insamlingen samlar julklappar till barn och som är i fara att bli utan julklapp. Alla kan delta i insamlingen genom att hämta en gåva till den lokala insamlingen eller genom att göra en donation via adressen ejoulupuu.fi. Privatpersoner och organisationer kan delta i insamlingen.

Julen är en tid då familjernas olikheter framhävs och flera barn och unga är i fara att bli utan julklapp. Joulupuu vill vara med och minska på olikheterna, för vi anser att alla barn och unga är värda en julklapp.

Hangö Juniorhandelskammare koordinerar insamlingen på lokal nivå

Hangö Juniorhandelskammare r.f. koordinerar Joulupuu insamlingarna även detta år i Hangö. Insamlingstiden är 28.11–14.12.2022. Gåvorna förs paketerade till insamlingspunkterna tillsammans med ett paketkort. Paketkorten finns att få vid alla insamlingspunkter. På korten skrivs paketets innehåll. Vi ber att godis och sötsaker inte paketeras i samma paket som en annan gåva, men allergier i tanke.

Insamlingspunkterna : Kapteenin Outlet, Tias bok, Team Sportia och Alko.

Hangö Juniorhandelskammare levererar gåvorna till Hangö svenska församling som delar ut gåvorna till orternas barn och unga.

Insamlingens riksomfattande arrangör och koordinator är Joulupuu ry. Alla gåvor som hämtas till insamlingen delas ut genom pålitliga aktörer. Gåvorna delas direkt till familjer och barn utan kostnader. Insamlingen eJoulupuu ordnas i samarbete med Kotimaanapu. Noggrannare information om Joulupuu hittar du via www.joulupuu.org

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi