(0) kommenttia

Kansainvälisesti tunnetuin suomalainen jazzmuusikko Iiro Rantala tulee Hankoon

Oletko valmis vastaanottamaan musiikin, valon, visuaalisen taiteen ja sykähdyttävän tekstin tiiviin ilotulituksen rakkaudesta, intohimosta ja elämästä?

Regatta SPA Hotel sukeltaa joulukuussa alussa taiteen monipuoliseen maailmaan, kun Suomen kansainvälisesti tunnetuin jazzmuusikko Iiro Rantala ja laulaja-näyttelijä Lotta Kuusisto tuovat mukanaan ainutlaatuisen elämyskokonaisuuden, joka huumaa ja inspiroi kuulijansa. Visuaalisen taiteen loistoa tähän viikonloppuun tuo suomalaisten rakastama taitelija Tommi Toija, joka on iloksemme myös paikan päällä tavattavissa.

Iiro Rantala kertoo, että konsertin idea tuli hänen pojalta (Topi Rantala) ja ettei hän ole koskaan aikaisemmin tehnyt tällaista Suomessa. Hän nimittäin aikoo esiintyä pelkkä kylpytakki päällä. Nähtäväksi jää päätyykö hän konsertin lopuksi altaaseen.

 

Ohjelma:

PERJANTAI 3.12. klo 19.30-20.30. Solo Piano Pool Side Concert

Täysin ainutlaatuinen musiikin ja valon ilotulitus toteutetaan Regatta SPA Hotellin kylpylän puolella. Kylpylän tilat muuntuvat osaksi huikeaa valonäytelmää, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat valotekniikan huippuammattilaiset. Tämän valonäytelmän päätähtenä toimii Iiro Rantala ja hänen pianosoolo, joka johdattaa osallistujat jazz musiikin tunnelmiin.

 

LAUANTAI 4.12. KLo 17.00-18.00 Sanat & Sävel

Viikonlopun toinen tapahtuma järjestetään hotellin puolella Merisalissa, jolloin valloilleen pääse Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston esittävän taiteen teos Sanat ja sävel. Illan aikana sanat ja sävelet vuorottelevat monenlaisia tunnelmia ruokkien. Tämä duo on tunnettu tunnelman rakentamisesta sekä aidon yhteyden luomisesta yleisön kanssa.

Sanojen maailma kumpuaa Eeva Kilven, Timo Parvelan, Tommy Tabermannin, Kari Hotakaisen ja Claes Anderssonin kynistä.

Musiikkina puolestaan kuullaan W.A. Mozartin, Leonard Bernsteinin, Egberto Gismontin, Jimmy van Heusenin sekä Iiro Rantalan omia klassikoita.

Lippuja voi ostaa osoitteesta:

https://www.lippu.fi/eventseries/3010686 

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi