(0) kommenttia

Kaupunki palkitsi liikunta-aktiivin, joka on omistautunut voimistelun edistämiseen Hangossa

Hangon kaupunki on myöntänyt kunniamaininnan pitkäaikaiselle voimisteluohjaajalle ja järjestöaktiiville Agneta ”Netta” Möller-Salmelalle.

Vuoden 2020 kunniamaininnan saanut Möller-Salmela  on jo 1980-luvun puolesta välistä toiminut Hangon voimistelun hyväksi muun muassa ohjaajana, koreografina, aktiivisena voimistelijana ja Hejdi r.f:n monivuotisena puheenjohtajana.

Vuonna 1986 hän aloitti voimistelunohjaajana Hangö svenska medborgarinstitutissa. Hejdi-voimisteluseuraan hän tuli väliaikaisena ohjaajana 1990-luvun alussa.

Vuodesta 2004 lähtien, kun hänet valittiin seuran puheenjohtajaksi, hän on omistautunut työlle, jotta seuratoiminta olisi avointa kaikille hankolaisille sukupuolesta tai iästä riippumatta.

Hän on vuosien aikana, yhdessä hallituksen kanssa, koko ajan pyrkinyt kehittämään toimintaa ja laajentamaan valikoimaa siten, että kaikille olisi tarjolla jotain, Vuoden 2020 kunnianmaininnan perusteluissa todetaan.

Hänellä on väsymätön intohimo kaikkeen mitä hän tekee ja toiminnan ohjenuorana on laatu ja koulutus. Hän on aina kaikkien seuran ohjaajien käytettävissä ja antaa heille koulutusmahdollisuuksia ja siten mahdollisuuden kehittyä ohjaajina.

Hän osallistuu itse koko ajan aktiivisesti toimintaan. Kaiken tämän lisäksi, hän on seuran nimissä osallistunut moniin kansallisiin ja kansainvälisiin voimistelutapahtumiin ja Gymnaestradoihin.

Toisin sanoen, hän on omalla panoksellaan tehnyt Hangon voimistelun ja ennen kaikkea seuran tunnetuksi laajemmissa piireissä.

Voidaan sanoa, että hän on Hejdin tulisielu ja seura on suuri osa hänen elämäänsä.

Möller-Salmela palkitaan 500 euron stipendillä sekä diplomilla.

> Vuoden 2020 urheilupalkintoja ei jaeta – yksi tunnustus kuitenkin annetaan ja ehdotuksia pyydetään (Hanko-nyt.fi 29.12.)

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi