(0) kommenttia

Kaupunki toivottaa uuden kesätapahtuman tervetulleeksi – puistosta pitää maksaa kuitenkin vuokraa

Rantapuistossa oli viime kesänä pienimuotoista kaupankäyntiä ja katukeittiöitä.

Hangon kaupunki suhtautuu myönteisesti uuteen kesätapahtumaan, jota suunnitellaan Rantapuistoon ja Itäsataman torialueelle ensi kesäkuussa.

Eri kaupungeissa kiertävän Street food fiesta -tapahtuman järjestäjä on anonut kaupungilta koko Rantapuistoa tapahtumapaikaksi 23.-26.6.

Ruokaan ja ohjelmalavan esiintymsiin keskittyvä tapahtuma olisi järjestäjän mukaan tarkoitus toteuttaa jatkossakin ja kehittää festarista Hankoon suurfestari.

Hangon tekninen lautakunta suhtautui myönteisesti tapahtuman järjestämiseen, mutta ei suostunut antamaan Rantapuistoa ilmaiseksi käyttöön, kuten anomuksessa oli esitetty.

Lautakunnan mielestä puistoalueesta pitää maksaa vuokraa kaupungin yleisen taksaperiaatteen mukaan.

Kiertuejärjestäjä Gourmet Garden Oy kertoo sopineensa myös Itäsataman torialueen haltijan kanssa yhteistyöstä. Jos kaupunki myöntää puistoalueen käytön, tapahtuma alue on suuri.

Festarin järjestäjä Gourmet Garden lupaa, että kaupungille ei tule tapahtumasta kustannuksia.

Sen sijaan Bellevuen tai Tulliniemen ranta-aluetta ei lautakunnan mielestä voi antaa kesäksi suunnitellun musiikkifestivaalin pitopaikaksi.

Lautakunta ei ottanut kantaa, missä Hangossa voisi järjestää suurtapahtuman, vaan siihen toivotaan tapahtuman järjestäjältä ehdotuksia.

> Hanko valmistautuu kesään – uusi tapahtuma Rantapuistoon, isolle musiikkifestarille on etsitty paikkaa (Hanko-nyt.fi 13.3.)

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi