(0) kommenttia

Lauluyhtye Rajaton konsertoi Hangossa 11.8.

Kuva: Laura Malmivaara

Parhaillaan 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä lauluyhtye konsertoi Hangon kirkossa kesäisellä ohjelmistolla

Suomen tunnetuin ja pitkäikäisin a cappella -yhtye Rajaton saapuu elokuussa konsertoimaan Hangon kirkkoon. Erityisesti kekseliäästä ohjelmistostaan ja teknisestä taituruudestaan tunnettu lauluyhtye on kysytty esiintyjä maailmalla, ja yhtye konsertoikin useimmin Suomen rajojen ulkopuolella. Vastikään Torontossa täysille konserttisaleille esiintynyt yhtye odottaa innolla Hangon konserttia, jossa Rajatonta on mahdollisuus kuulla kesäisissä tunnelmissa.

Rajaton konsertoi Hangon kirkossa torstaina 11.8. klo 19. Rajaton Kesä -konsertin ohjelmassa kuullaan yhtyeen 25-vuotisen uran varrelta poimittuja yleisön suosikkikappaleita sekä uusia sävellyksiä.

"Menneisiin vuosiin mahtuu runsaasti hienoja ja merkityksellisiä kappaleita, joita haluamme tässä konsertissa esittää " Rajaton kertoo.

Kesäinen kirkkokonsertti Hangossa on osa Rajattoman monipuolista 25-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Hangon konsertin lisäksi Rajaton kiertää loppukesästä sekä kotimaassa että mm. Saksassa, Ruotsissa sekä Irlannissa. Syksyllä yhtye esiintyy peräti neljän Pohjois-Amerikkalaisen sinfoniaorkesterin solistina, ja toteuttaa tuhansille suomalaisille jouluperinteeksi muodostuneen Rajaton Joulu -kiertueen. Rajattoman 25-vuotisjuhlallisuudet huipentuvat juhlakonserttiin, joka järjestetään Helsingin Musiikkitalossa 2.10. klo 19.

Yhtye on myös julkaissut kuusiosaisen podcastin, joka on läpileikkaus yhtyeen neljännesvuosisataisesta historiasta. Lisäksi yhtye lanseerasi juhlavuoteen Rajaton Harmonia -valkoviinin yhteistyössä Hedon Oy:n kanssa.

"Pitkän matkamme varrella moni asia on muuttunut, mutta rakkaus yhtyelauluun ja yhdessä tekemiseen on pysynyt koko uramme ajan."

Tervetuloa konserttiin, ääni on rajaton!

Rajaton:

Essi Wuorela (sopraano)

Aili Ikonen (sopraano)

Soila Sariola (altto)

Hannu Lepola (tenori)

Ahti Paunu (baritoni)

Jussi Chydenius (basso)

Liput Rajaton Kesä -konserttiin Lippupisteestä alkaen 40 €.

https://www.lippu.fi/event/rajaton-kesae-hangon-kirkko-15346942/

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi