(0) kommenttia

Poker Run -kilpailun onnettomuustutkinta on valmis – info pidetään julkisesti Youtubessa

Viime kesän Hangon Poker Run -kilpailussa tapahtuneen traagisen onnettomuuden tutkinta on päättynyt, ja viranomaiset kertovat tutkintaselostuksesta julkisessa infossa.

Onnettomuustutkintakeskus järjestää 22.4. klo 10.00 alkaen suorana viraston Youtube-kanavalla lähetettävän virtuaalisen tiedotustilaisuuden.

Tilaisuudessa käydään läpi onnettomuutta ja  julkaistavaa tutkintaselostusta koskien veneonnettomuutta yleisötapahtumassa Hangon satamassa 8.8.2020.

Tiedotustilaisuutta voit seurata tämän linkin takaa.

Tilaisuudessa puhuvat tutkinnanjohtaja Kai Valonen, professori Veli-Pekka Nurmi ja viestintäpäällikkö Tiina Bieber.

Onnettomuudessa menehtyi lapsi, joka oli nopeusajoa seuraamassa olleessa veneessä. Samassa veneessa ollut aikuinen loukkaantui.

Poliisi on suorittanut omia tutkimuksiaan, joissa otetaan kantaa rikosepäilyihin. Poliisi ei ole vielä kertonut tarkemmin rikostutkinnasta. 

Onnettomuustutkintakeskus ei ota kantaa syyllisyyskysymyksiin, vaan selvittää miksi ja miten onnettomuus on tapantunut. Sen jäkeen keskus antaa suosituksia, jotta vastaavaa ei pääsisi tapahtumaan.

> Poker Run -tapahtuma on elokuun puolivälissä – nopeustestausta ei järjestetä, sen korvaa ilmailunäytös (Hanko-nyt.fi 6.4.)

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi