(0) kommenttia

Poker Run -tapahtuma on elokuun puolivälissä – nopeustestausta ei järjestetä, sen korvaa ilmailunäytös

Poker Run on ensi kesänä viikkoa myöhemmin kuin viime vuonna.

Ensi kesän Poker Run -tapahtuman ajankohta on lyöty lukkoon. Järjestäjät kertovat, että tapahtuma on 13.-15.8.

Venetapahtuma keskeytettiin viime kesänä traagisen onnettomuuden takia, ja tapahtuman yllä on leijunut ainakin jonkunlaista epävarmuutta.

Tapahtuman nettisivuilla on pitkään vakuuteltu, että tapahtuma järjestetään, mutta ajankohtaa ei ole kerrottu kuin vasta nyt.

Viime kesän nopeustestauksen yhteydessä tapahtui onnettomuus, jossa kuoli 12-vuotias lapsi ja yksi aikuinen loukkaantui.

Poker Run -tapahtumasivuilla kerrotaan, että nopeustestausta ei enää järjestetä. Sen sijaan tapahtumassa on ilmailunäytös.

Järjestäjät lupaavat ensi kesäksi myös lisää ohjelmaa ja entistä laajemmalle alueelle.

Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2006 lähtien ja sitä mainostetaan Suomen suurimpana veneilytapahtumana. Järjestäjät korostavat, että Poker Run ei ole venekilpailu.

Osallistujat ajavat yhteisajona tänä vuonna nopeilla veneillä Hangosta Kasnäsiin ja takaisin. Matkaa kertyy noin 120 kilometriä.

Viime vuoden onnettomuuden tutkinta on edelleen kesken. Poliisi on kertonut. että tutkinnassa on epäiltynä rikoksesta kuusi henkilöä.

Viime vuoden Poker Run -tapahtumassa järjestettiin huutokauppa, jonka tuotto runsaat 11 000 euroa, on lahjoitettu kokonaisuudessaan Suomen Meripelastusseuran vapaaehtoisten meripelastajien hyväksi.

Tuotolla rahoitetaan Tammisaaren ja Hangon Meripelastusseuran tulevaa venekalustoa, kerrotaan tapahtuman nettisivulla.

> Aloite valtuustossa: Poker Run -tapahtuma on lopetettava − "Ei sovi Hangon imagolle" (Hanko-nyt.fi 9.2.)

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi