(0) kommenttia

Poliisilla oli selvästi enemmän tehtävää regattaöinä kuin moneen vuoteen

Itäsatamaan pakkautui kahtena iltana erittäin paljon ihmisiä.

Hangon regattaviikonloppu oli perinteiseen tapaan vilkas ja poliisille työntäyteinen erityisesti kahtena viikonvaihteen yönä.

Poliisia työllistivät päihtyneet, häiritsevä meteli sekä useat joukkotappelut ja pahoinpitelyt. Ainakin yksi pahoinpitely luokiteltiin törkeäksi.

Nuorisoa ja muutakin väkeä pakkautui kahtena iltana erityisesti Itäsataman alueelle sekä ravintoloihin että niiden ulkopuolelle.

Poliisi kirjasi viikonlopun aikana pitkälti yli 100 tehtävää.

Poliisin näkyvä valvonta ja nopea paikalle saapuminen ennalta esti suurimmat järjestyshäiriöt, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi Twitterissä.

Komisario Magnus Ramsted kuvaili Yle Västnylandissa regattaviikonloppua poliisin työmäärän kannalta selvästi vilkkaammaksi kuin viime vuosina.

Viikonlopun viettäjiä yritettiin ennakkoon muistutella myös koronavarovaisuudesta.

Itäsataman illassa ja yössä ei kuitenkaan ollut juurikaan tietoa turvaväleistä eikä maskeista.

Mahdolliset korontartunnat ja altistumiset viikonvaihteen jäljiltä alkavat selvitä loppuviikolla.

Sen sijaan viikonvaihteen varsinainen tapahtuma Hangon Regatta -purjehduskilpailu sujui järjestäjien mukaan hyvin ja sääkin suosi.

Regattaan osallistui tällä kertaa runsaat 160 venekuntaa. Viime vuonna regatta jäi väliin koronan takia. Toissa vuonna kilpailussa oli mukana yli 200 venekuntaa.

Regattaviikonlopun aikana Hangon kaupungin puisto-osasto joutuu koville. Sekä lauantaina että sunnuntaina vajaan 10 henkilön ryhmä oli saanut siivottua suurimman sotkut aamulla hyvissä ajoin.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi