(0) kommenttia

Positiivisin hankolainen

Vasemmalla Anne Ekholm, South fm sekä oikealla Mats & Petra Rehnström

Positiivisin hankolainen on tänä vuonna ravintoloitsijapariskunta Mats & Petra Rehnström.

Itä-satamassa sijaitsevat ravintolat Bryggan, HSF Marine sekä heidän tuorein tulokkaansa Stranden ovat kaikki Matsin ja Petran saavutuksia. 

Perusteluina äänestäjät ja raati totesivat, kuinka Mats ja Petra uskovat unelmiinsa sekä siihen mitä tekevät.  Heidän positiivisuutensa, ja idearikas konseptinsa on antanut Hankolaisille sekä muille paikkakuntalaisille vuoden ympäri paljon hyvää. Monen vuoden ahkeruus ja tahdonvoima on tuonut uskollisia asiakkaita sekä yhdessä tehden hymyilevän henkilökunnan.

He tekevät kaiken sydämellään. Aktiivisia, aina iloisia ja aitoja. He ovat läsnä, tukevat ja pitävät työntekijöistään hyvää huolta, kuin omana perheenään.   

Mats ja Petra loihtivat positiivisuudellaan viihtyisän ja kauniin ilmapiirin sekä saavat kaikkia tuntemaan itsensä tervetulleeksi. 

Tänä vuonna jaettiin myös kunniamaininta paikalliselle kesäradiolle; Anne Ekholmin SOUTH FM.

Hyvänmielinen radiokanava sai oman taajuuden ensimmäistä kertaa yli kymmenen vuotta sitten. Tänä kesänä tauon jälkeen South Fm jatkoi samalla iloisella teemalla. Taajuudella kuultiin hyvänmielen musiikkia sekä jaettiin ainoastaan positiivisia ja iloisia uutisia.

South Fm:n Anne on seurannut unelmiaan ja suurella henkilökohtaisella panostuksellaan antanut kuulijoilleen hyvää tunnelmaa ja muistoja musiikin seurassa. 

"Haluan antaa kuulijoille kokemuksen, tauon kiireisestä arjesta, déjà vu:n upeaan hetkeen elämässä. Jos onnistun ilahduttaa yhtä ihmistä tällä projektilla - olen onnistunut (Ekholm.A,2022).

Vuoden Positiivisin Hankolainen julkaistiin lauantaina Hangonpäivillä. Projektin on järjestänyt Hangon Nuorkauppakamari vuodesta 2012 lähtien yhdessä Positiivarit Oy:n kanssa.

Valintaraatiin kuului tänä vuonna

- Lotta Airo- Karlsson            puheenjohtaja, Hangon nuorkauppakamari

- Susanna Sandberg              valmistuva puheenjohtaja, Hangon nuorkauppakamari

- Edvard Lindfors                  kaupunginvaltuuston jäsen

- Robin Sjölund                     matkailukoordinaattori 

- Henna Ström                      positiivisin hankolainen 2021 

Ja raadin sihteerinä toimi Vuoden positiivisin hankolainen 2022 projektipäällikkö Sarah Nylund.

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi