(4) kommenttia

S-Rauta lopetti, mutta Sale jatkaa – toinen hankolainen rautakauppa osti kiinteistön ja varaston

S.Rauta on lopettanut, mutta Sale Hanko jatkaa toimintaansa.

Osuuskauppa Varuboden-Osla on myynyt rautakauppa- ja Sale-kiinteistönsä hankolaiselle rakennustarvike- ja remontointiyritykselle.

VBO päätti aikaisemmin keväällä lopettaa rautakauppatoimintansa Hangossa kannattomuuden takia, ja S-Rauta Hanko suljettiin huhtikuun lopulla.

VBO ja hankolainen yritys Måleriaffär Tor-Björn Ekholm Oy Ab allekirjoittivat torstaina kauppakirjat Lasitehtaankadulla sijaitsevasta kiinteistöstä ja S-Raudan varastosta.

Ostaja tulee käyttämään kiinteistöä varastotilana. Kiinteistössä toimiva Sale Hanko jatkaa puolestaan toimintaansa vuokaralaisena, VBO tiedottaa.

– Rautakauppatoiminta on osoittautunut haasteelliseksi, ja Kirkkonummen S-Rauta suljettiin jo vuonna 2013. Myös S-Rauta Hanko on ollut monta vuotta tappiollinen, ja tulosennusteet eivät valitettavasti ole osoittaneet tilanteeseen muutosta, Mikko Ala-Huikku osuuskauppa Varuboden-Oslasta toteaa.

– Jatkamme toimintaa nykyisissä tiloissa ja olemme tyytyväisiä, että löysimme varastointiin soveltuvan tilan läheltä entisten kahden varaston tilalle, toimitusjohtaja Johan Ekholm Måleriaffär Tor-Björn Ekholm Oy Ab:sta kertoo.

Kiinteistössä toimiva Sale Hanko jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Myös lämmitysöljyn ja kaasun myynti jatkuu Sale Hangon kautta.

T-B Ekholm toimii Esplanaadilla Lidlin naapurissa. Yhtiö on perheyritys, jonka perustettu vuonna 1979

 

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

@Syyjaseuraus: Jos ei tule tulosta niin ei kannata jatkaa. Leikkimiset lupien kanssa koskien polttoaineiden myyntiö on sitten oma tarina. Unohtui vissiin "Neste-opit" ja lait...
@kesäterdeläinen: Kun 2/3 vuodesta asiakkaita ei mitenkään riitä niin kannattavuutta ei löydy. Kun ei edes saada vetoapua tankkauksista niin ollaan heikoilla jäillä. Se mikä olisi hauskaa olisi "mega VBO" sillan vieressä. Prisma/Rosso/Rauta (mallia Bauhaus)/ABC samalla paikalla. Ei puutu kuin nolla lisää nykyisen 8000 jälkeen. Kun kaiiki maksut ja hinnat nousee niin tarvitaan yhä enemmän ihmisiä jos palvelutaso pitää olla samanlaisena.
Johannes Laxell
eikös sinne olis sopinnut vaikka joku s-ryhmän ravinteli ku terdelle olis ollu tilaa vaikka millä mitalla ja valmiiks aidattu alue myös
kesäterdeläinen
Oliko niin, että jos ei saada myydä bensiiniä niin ei myydä rautaakaan...?
Syyjaseuraus
Vanhaa sanontaa mukaellen:"Näin toimii osuuskauppaväki."

Kaikki liikkeet eivät ole välttämättä voitollisia, osuuskauppojen voisi olettaa toimivan vähän kuten vakuutusyhtiöidnen kanssa asiointi, kyse on riskien hajauttamisesta.

Kaupan tulokseen vaikuttaa myös johto, miten Kirkkonummella toimiva johtoporras on mielestään onnistunut?

Tässä tapauksessa Osla teki karhunpalveluksen jäsenilleen. Omalta osaltani osuukaupan toiminnasta jäi huono maku suuhun. Vaikuttaa suhtautumiseeni ko. liikkeeseen todennäköisesti kauan.
Mutta, mitäpä meistä, osuusliikkeen pienistä jäsenistä.
"O. Osla"

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi