(0) kommenttia

Stand Uppia Hangossa 15.6.

Sutela ja Salminen: Stand Uppia –show'ssa hauskuus on taattua, vaikka blondit Krisse Salminen ja Heli Sutela ovatkin lavalla pääasiassa peräjälkeen...

Heli ja Krisse hauskuuttavat yleisöä vuorotellen suosikkijutuillaan. Esitys tarjoaa ihania kuteita ja kenkiä, naurua ja syviä tunteita.

Heli Sutela on käynyt Teatterikorkean viime vuosituhannella ja näytellyt monissa teattereissa, elokuvissa ja tv-sarjoissa, joista tunnetuin on Kumman kaa, jonka hän on myös kirjoittanut yhdessä Minna Koskelan kanssa. Hän myös näytteli toisen pääosan tässä hulvattomassa sarjassa. TV-sarjaan perustuva näytelmä "Kumman kaa ja mukana myös Vesa" kiersi ympäri Suomen ja sai ennätykselliset yli 135.000 katsojaa. Heli on tehnyt myös sarjakuvakirjan "Anne ja Ellu lomamatkalla". 

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan. Krisse Salminen lanseerasi lapsekkaan ja salaa fiksun prinsessahahmonsa vuonna 2001. Sen jälkeen hän on hurmannut omissa viihdeohjelmissaan, vakuuttanut Tanssii Tähtien kanssa- ohjelman tähtioppilaana ja tuomarina, tehnyt hulvatonta sketsisarjaa Siskonpeti sekä johtanut puhetta YleLeaksissä.

Krisse on myös tehnyt kokopäiväisesti stand uppia vuodesta 2001.

Esitys kestää n reippaan tunnin

Ei väliaikaa

Suositusikäraja 16 v

Liput

27,50€ peruslippu

25,00€ eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät

Liput myy LIPPU.FI

https://www.lippu.fi/event/name-15259152

Tian kirja / Tia's Bok

Vuorikatu 13, Hanko

Myös ovelta tuntia ennen esityksen alkua, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty.

Myynti käteisellä tai Mobile Pay -maksuna 050 328 2250

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi