(0) kommenttia

Vuoden koru 2022 tulee Hangosta

Suomalaisten suosikkikoru on kultainen: Anastasia Filatovan Champagne- korusarja on Vuoden koru 2022

Kultaseppä-artesaanin Anastasia Filatovan keltakultaa ja vaaleanpunaisia makeanveden helmiä yhdistelevä korusarja on voittanut Vuoden koru 2022 -kilpailun. Hankolaisen Anastasian Champagne-koruissa kiteytyy Hangon kesän tunnelma ja iloiset hetket meren ääressä. Ääniä annettiin 3050 ja Champagne-korut keräsivät niistä 22 prosenttia.

Yleisön äänet paljastavat, että koruissa kullan lisäksi kiehtoo entistä enemmän erilaiset värikkäät kivet sekä vahva tarinallisuus.  Äänestyksessä toiselle sijalle sijoittui Jenni Rutonen, jonka Lovi-korujen tarinallisuus voimaantumisesta ja vaikeuksista selviämisestä yhdistyy muinaissuomalaiseen mytologiaan.  Kolmas sija meni Kati Aholan ja Markku Lehdon Väreilyä-koruille, joissa erikoiset kivenistutukset ovat saatu aikaa kahdella päällekkäisellä zirkonia kerroksella.

Hankolaisen Anastasia Filatovan Champagne-korut, joissa kiteytyy Hangon kesän tunnelma ja iloiset hetket meren ääressä, nousivat äänestyksessä yleisön suosikiksi. 

Hangon kesän erityisten hetkien kruunaaminen samppanjalla synnytti kuplivat Champagne-korut

Anastasia Filatovan Champagne-korusarjan muotokieli syntyi kuohujuoman kuplista. Hangossa toimiva Anastasia huomasi, että Hangon kesässä juhlat, aurinkoisen merenrannan tunnelma ja erityiset hetket kruunattiin samppanjalla. Hillityissä koruissa on klassisuutta ja niihin yhdistyy myös kuplivaa ilon tunnetta. Korusarjan materiaalit, keltakulta ja roosanväriset makeanvedenhelmet, ovat harvinaisempia valintoja mallistoihin Suomessa ja ne saavat korut erottutumaan.

”Ihmiset ja heidän elämäntarinansa ovat inspiraation lähteeni. Anastasia's Studio on paikka, jossa olen onnellinen saadessani tehdä rakastamaani työtä ja olla mukana ihmisten tärkeissä hetkissä. Olen kiitollinen jokaiselle äänestäjälleni. On suuri kunnia tulla valituksi Vuoden koru -kilpailun voittajaksi. Vuoden koru -kilpailu sekä muut alan kilpailut tuovat arvokasta näkyvyyttä kotimaisille koruille ja koruntekijöille.” tiivistää Anastasia tunnelmiaan voitosta.

Lehden toimitus onnittelee Anastasiaa hienosta saavutuksesta!

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa hanko-nyt.fi